Τζένιφερ Άνιστον Η απάντησή της σε όσα ακούστηκαν για τον γάμο της και η νέα συνάντηση με τον Μπραντ Πιτ

Lagrend creme Lagrend creme
Τζένιφερ Άνιστον
θέλησε να ξεκαθαρίσει ηΤζένιφερ Άνιστον, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις περί της προσωπικής της ζωής στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου για την ταινία «We' re the Millers», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Απλά θέλουμε να το κάνουμε όταν όλα θα είναι τέλεια, και όταν δε θα υπάρχει βιασύνη, και κανείς μας δεν θα είναι πιεσμένος επαγγελματικά», εξομολογήθηκε η 44χρονη ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε ορίσει μέχρι στιγμής καμία ημερομηνία γάμου».

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει ακυρώσει τον γάμο της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων: «Δεν έχει γίνει καμία αναβολή. Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή ημερομηνίας. Δεν έχουν υπάρξει διαφωνίες για το πού θα γίνει ο γάμος. Απλά τα ξεκαθαρίζω όλα».

Παράλληλα, φαίνεται πως η Τζένιφερ Άνιστον και ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, θα συναντηθούν αυτό το φθινόπωρο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τορόντο. Οι δυο ηθοποιοί, που πήραν διαζύγιο πριν από 8 χρόνια, συμμετέχουν στο Φεστιβάλ με διαφορετικές ταινίες ο καθένας, ενώ η τελευταία φορά που «συναντήθηκαν» ξανά σε επίσημο event ήταν στο ίδιο Φεστιβάλ πριν από 5 χρόνια.

Η Τζένιφερ Άνιστον στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας «We're the Millers»

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme