Σ. Κεδίκογλου: Δείτε την εντυπωσιακή σύντροφό του! (Φωτογραφίες)

Lagrend creme Lagrend creme

Ευτυχισμένος όσο ποτέ είναι ο Σίμος Κεδίκογλου δίπλα στην αγαπημένη του,....
την οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια. Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν σε κοινωνική υποχρέωση του υπουργού, δίνοντας στη σχέση τους έναν πιο επίσημο χαρακτήρα.
Λίγο καιρό πριν από την αποκάλυψη της Real Life για το ειδύλλιό τους, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη κοινή κοσμική του εμφάνιση στον γάμο ενός φίλου του υπουργού στη Χαλκίδα. Οι δυο τους ήταν ανάμεσα στους 8οο και πλέον καλεσμένους του αντιδημάρχου Χαλκίδας Φάνη Σπανού και της Μαρίας Αναστασίου, που παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην ευβοϊκή πρωτεύουσα.
Η πρώτη τους συνάντηση έγινε σε μια κοινωνική εκδήλωση στην Καλαμάτα πριν από δύο χρόνια. Τότε, πέραν των τυπικών συστάσεων, δεν είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν περαιτέρω. Όταν ξανασυναντήθηκαν η ανάμνηση αυτής της πρώτης γνωριμίας και η οικειότητα που ένιωσαν ήταν καταλυτική. Πριν από πέντε μήνες, τον περασμένο Μάρτιο, η όμορφη οικονομολόγος προσλήφθηκε στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού, απ'όπου παραιτήθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, όταν η σχέση τους έγινε γνωστή.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme