ΣΟΚ!!! Catherine Zeta Jones - Michael Douglas. Διαζύγιο 225 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Douglas Zeta Jones
To λαμπερό χολιγουντιανό ζευγάρι Catherine Zeta Jones και Michael Douglas από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους ήρθαν αντιμέτωποι....
άπειρες φορές με κακόβουλα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, ο Michael είναι μεγαλύτερος κατά 25 χρόνια, έκαναν τους πάντες να ποντάρουν ότι η πανέμορφη Ουαλή Catherine θα τον άφηνε γρήγορα στα κρύα του λουτρού. 
Μετά από 13 χρόνια έγγγαμου βίου και δύο παιδιά πριν λίγες μέρες το αμερικανικό tabloid STAR κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον φημολογούμενο χωρισμό τους και μάλιστα ανέφερε ότι αυτό το διαζύγιο θα κοστίζει στον βετεράνο ηθοποιό περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 225 εκατομμύρια ευρώ.
Το περιοδικό όπως εξηγεί στο ρεπορτάζ, οι λόγοι που έφεραν τη ρήξη στο διάσημο ζευγάρι είναι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 42χρονη ηθοποιός. Πριν από περίπου ένα μήνα η Zeta Jones νοσηλεύτηκε σε γνωστή κλινική με συμπτώματα χρόνιας κατάθλιψης.
Η είδηση του χωρισμού δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού και το κατά πόσο αληθεύει η πληροφορία θα φανεί στις επόμενες μέρες.Douglas Zeta Jones

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme