ΣΟΚ!!!: "Δεν είναι άντρας ο Καρλ Λιούις"!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Ο Καρλ Λιούις δεν δεχόταν ποτέ να....
χάνει από τον Μπεν Τζόνσον και ο Τζόνσον δεν παραδέχθηκε ποτέ την αξία του Αμερικανού εννέα φορές χρυσού Ολυμπιονίκη.
Βαθιά αντιπάθεια χωρίζει τους δύο άνδρες με τον Λιούις να είναι ο αυστηρότερος κριτής του Καναδού που έχει συνδέσει το όνομα του με το μεγαλύτερο σκάνδαλο ντόπινγκ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο δε Τζόνσον επιμένει πως δεν ήταν ο μοναδικός ένοχος στη Σεούλ, κατηγορώντας 25 χρόνια μετά τον Λιούις για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο Τζόνσον πλέον είναι το πρόσωπο καμπάνιας κατά του ντόπινγκ και από την Αυστραλία που βρίσκεται, επιτέθηκε ξανά στον Λιούις.
"Γνωρίζαμε αρκετές φορές πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες πως είχε βρεθεί θετικός. Και έτσι το ότι λέει δεξιά και αριστερά πως είναι "καθαρός" και δουλεύει με τα παιδιά, εγώ τον προκαλώ να δουλέψει μαζί μου σε αυτή την καμπάνια. Να πει την αλήθεια, να πει στον κόσμο πως χρησιμοποιούσε απαγορευμένες ουσίες. Ναι θα "λέρωνε" το όνομα του, αλλά θα ήταν άνδρας. Αν δεν μπορεί να το κάνει, γνωρίζουμε τι είναι. Και δεν είναι άνδρας", ξέσπασε ο Τζόνσον.
Ο μάνατζερ του Λιούις, ο Τζο Ντάγκλας απάντησε πως "ο Μπεν Τζόνσον κάνει λάθος. Ο Καρλ δεν πήρε στεροειδή και δεν βρέθηκε ποτέ θετικός σε έλεγχο στεροειδών".
Πριν από περίπου δέκα χρόνια ο Λιούις με τέσσερα συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στο μήκος (1984,88, 92, 96) επιβεβαίωσε αναφορές πως είχε βρεθεί θετικός τρεις φορές στα τράιαλς των ΗΠΑ το 1988. Είχαν ανιχνευθεί στον οργανισμό του ουσίες με τον Λιούις να δικαιολογείται πως πήρε ένα φάρμακο για το κρύωμα. Παρά το γεγονός πως αποκλείστηκε αρχικά από την αμερικανική ομοσπονδία, έκανε έφεση και δικαιώθηκε.
Ο Τζόνσον ξαναζήτησε να επιστρέψει ο Λιούις τα τέσσερα χρυσά μετάλλια από τη Σεούλ. "Τον προστάτευσαν γιατί είναι Αμερικανός. Εγώ έχω καθαρή συνείδηση. Εκείνος θα πρέπει να ζήσει με αυτό που έκανε, με το ψέμα που έζησε".

Ben Johnson 1988 100m από vivinamou

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme