Αποκλειστικό: Δείτε τη Σύλβια Δεληκούρα σε τρυφερές στιγμές με το νέο της αγαπημένο!!!

Lagrend creme Lagrend creme
silvia delikoura fanis (7)

Είναι σέξι και της πάει και όπως φαίνεται είναι η χρονιά της....
Η Σύλβια Δεληκούρα μετά την εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar και την κατάκτηση της πιο σέξι παρουσίας στο show «πήρε τα πάνω της» και όλα άρχισαν να κυλούν προς το καλύτερο. Θέατρο, τηλεόραση, video clip (σ.σ. συμμετείχε στοvideo clip του Κώστα Μαρτάκη στο τραγούδι Paradise με τον DJ Kas)και ένας μεγάλος έρωτας, με αποδείξεις!





Αν και η τραγουδίστρια είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή, όταν είναι ερωτευμένη δεν θέλει να κρύβεται. «Ζω φυσιολογικά, αν είμαι ερωτευμένη θα το δείξω. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
Eidiseis me videos apo tin kathimerinotita kai to internet
 

Δεν θα πάω σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι αλλά ούτε θα κλειστώ και στο σπίτι μου. Αν θέλω τον άνθρωπό μου το δείχνω, δεν καταπιέζω τα συναισθήματα μου, αν με δουν με είδαν, τι να κάνουμε;», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν η ηθοποιός.



Ο φωτογραφικός φακός του Peoplegreece.com, πριν λίγες ημέρες, απαθανάτισε τη Σύλβια Δεληκούραμε το νέο της σύντροφο, σε τρυφερές στιγμές, σε παραλία στην Νέα Μάκρη. Όπως βλέπετε το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και δεν ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Η Σύλβια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.



Ναι, είναι σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και νιώθει πως αυτή η σχέση έχει παρόν αλλά και μέλλον. Ο σύντροφος της ηθοποιού δεν είναι από την Αθήνα, ούτε μένει στην πρωτεύουσα, και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο», λέει στο Peoplegreece.com καλή φίλη της Σύλβιας. Τα στοιχεία του συντρόφου της ηθοποιού προς το παρόν είναι άγνωστα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
Eidiseis me videos apo tin kathimerinotita kai to internet
 
Ό, τι βέβαια και να μας πουν φίλοι και γνωστοί οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Είναι φανερό ότι πρόκειται για έναν έρωτα, αν μη τι άλλο, φλογερό. Κι αν αναρωτιέστε γιατί η ηθοποιός πήγε όχι με το αμόρε αλλά με φίλους διακοπές στη Μύκονο, η απάντηση είναι μια. Επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, το φετινό χειμώνα θα τη δούμε στην παράσταση Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία και κείμενα Άννας Χατζησοφιά. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Άννα Κουρή, Νικολέττα Βλαβιανού, Σύλβια Δεληκούρα, Καίτη Παπανίκα, Ελένη Φίλιππα.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme