4 πράγματα που νιώθεις πριν την καρδιακή προσβολή!!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Μερικά εμφράγματα είναι ξαφνικά και έντονα, σε βαθμό που κανείς δεν αμφιβάλλει για το τι συμβαίνει....
Αλλά οι περισσότερες καρδιακές προσβολές αρχίζουν σιγά-σιγά  με ήπιο πόνο ή δυσφορία. Συχνά οι άνθρωποι που πλήττονται δεν είναι σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν, τι είναι σωστό και λάθος και περιμένουν πολύ καιρό πριν ζητήσουν βοήθεια.
Εδώ είναι τα σημάδια που μπορεί να δείχνουν πως πρόκειται για καρδιακή προσβολή:
1.Δυσφορία στο στήθος. Οι περισσότερες καρδιακές προσβολές περιλαμβάνουν δυσφορία στο κέντρο του στήθους που διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά, ή φεύγει και έρχεται. Ο ασθενής  μπορεί να αισθάνεται  μια αυνήθιστη πίεση ή πόνο.
2.Δυσφορία σε άλλες περιοχές του άνω μέρους του σώματος. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο ή δυσφορία στο ένα ή τα δύο χέρια, την πλάτη, το λαιμό, το σαγόνι ή το στομάχι.
3.Δυσκολία στην αναπνοή με ή χωρίς δυσφορία στο στήθος.
4.Άλλα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν κρύο ιδρώτα, ναυτία ή ζαλάδα.
Όπως συμβαίνει και με τους άνδρες, το πιο κοινό σύμπτωμα προσβολής των γυναικών της είναι ο πόνος στο στήθος ή η δυσφορία. Αλλά για τις γυναίκες είναι πιο πιθανό να υποστούν μερικά από άλλα κοινά συμπτώματα, ιδιαίτερα δυσκολία στην αναπνοή, ναυτία / έμετος και πόνο στην πλάτη ή στο σαγόνι.
Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι μια καρδιακή προσβολή,  ενημερώστε το γιατρό σας για τα συμπτώματά σας. Η γρήγορη δράση μπορεί να σώσει ζωές - ίσως και τη δική σας . Μην περιμένετε περισσότερο από πέντε λεπτά για να καλέσετε ένα ασθενοφόρο ή κάποιο αριθμό έκτακτης ανάγκης.
Η κλήση στο 199 είναι σχεδόν πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος για τη σωτηρία του ασθενή. Στις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το προσωπικό μπορεί να αρχίσει τη θεραπεία κατά την άφιξη του ασθενούς - έως και μία ώρα νωρίτερα από ό, τι αν κάποιος πάει στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Το προσωπικό είναι επίσης εκπαιδευμένο για να αναβιώσει κάποιον του οποίου η καρδιά έχει σταματήσει. Οι ασθενείς με πόνο στο στήθος που φθάνουν με ασθενοφόρο λαμβάνουν συνήθως ταχύτερη θεραπεία στο νοσοκομείο. Είναι καλύτερο λοιπόν να καλέσεται ασθενοφόρο για την ταχεία μεταφορά στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme