Ο Γουλβερίν ξαναχτυπά. Και υπάρχει σοβαρός λόγος !!!

Lagrend creme Lagrend creme
Υποθέτουμε ότι τα 413 εκατομμύρια στο παγκόσμιο μποξ όφις είναι αρκετά πειστικό επιχείρημα για τη συνέχεια των περιπετειών....
του Γουλβερίν
Ο Χιου Τζάκμαν δεν ήταν σίγουρος, όμως εμείς ήμασταν. «Δεν ήμουν σίγουρος ούτε πριν από το πρώτο φιλμ με ήρωα τον Γουλβερίν ότι θα συμμετείχα και σε δεύτερο» είχε δηλώσει πρωταγωνιστής όταν ρωτήθηκε το καλοκαίρι για τη συνέχεια της σειράς του πιο δημοφιλούς μεταλλαγμένου. 
«Ποτέ δε λέω ποτέ γιατί εξακολουθώ να αγαπώ το ρόλο. Αλλά πρέπει να υπάρχει ένας πραγματικά ελκυστικός λόγος για να συνεχίσουμε».
Αν κι ο Χιου μάλλον δεν ήθελε να ακουστεί τόσο πεζός, υποθέτουμε ότι τα 413 εκατομμύρια στο παγκόσμιο μποξ όφις είναι αρκετά πειστικό επιχείρημα για τη συνέχεια των περιπετειών του Γουλβερίν. 
Το καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ που αναδείχθηκε στη δεύτερη πιο κερδοφόρο ταινία των X-Men στην κινηματογραφική τους ιστορία θα έχει ένα ακόμα σίκουελ αφού ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ και ο Τζάκμαν είναι σε συζητήσεις για μια τρίτη ταινία και δε χρειαζόταν κανένα βαθύ στοιχηματικό ένστικτο για να το υποψιαστεί κανείς από την πρώτη στιγμή.
Με τη Fox να χτίζει το μύθο του επερχόμενου «X-Men: Days Of Future Past», τη μεγάλη επιστροφή του Μπράιαν Σίνγκερ, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να ανακοινωθεί μια τρίτη επική συνάντηση με τον Γουλβερίν. 
Σενάριο μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, αλλά πιθανότατα ο Μάνγκολντ θα αναλάβει μόνος του το πρώτο draft, το οποίο θα ξεσκονιστεί και θα γυαλιστεί πολλές φορές, κατά την τακτική της εταιρείας στα μπλοκμπαστερικά κόμιξ. 
Αναμένεται να μάθουμε τι θέση θα έχει στη συνολική μυθολογία των X-Men αυτή η νέα περιπέτεια κι αν θα βρίσκεται σε διάλογο με τον κορμό των ομαδικών ταινιών με ήρωες τους mutants του παρελθόντος, τους παρόντος και του μέλλοντος.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme