ΣΟΚ!!! Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Paul Walker του "Fast and Furious"!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Magnify ImageΈνα πολλά υποσχόμενο αστέρι του θρηνεί το Χόλιγουντ μετά τη τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πολ Γουόκερ.....
Ο άτυχος νέος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά την τραγική είδηση, ο 40χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Σάντα Κλάριτα, όπου είχε πάει για μια φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια της έκθεσης, αυτός και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο
Σοκ στο Χόλιγουντ – Νεκρός από τροχαίο ο ηθοποιός, Πολ Γουόκερ που πρωταγωνιστούσε στο Fast and Furious
Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν στο αυτοκίνητο βρισκόταν με ένα άλλο πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και εξερράγη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των δύο.
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ενώ επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το twitter του άτυχου ηθοποιού.

Ο κόσμος του Χόλιγουντ παρακολουθεί σοκαρισμένος την είδηση του θανάτου του Πολ Γουόκερ μην μπορώντας να κάνουν τίποτα… αφήνουν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο συμπρωταγωνιστής στους «Μαχητές των Δρόμων» και καλύτερός του φίλος Βιν Ντίζελ έγραψε: «Αδερφέ θα μου λείψεις πολύ. Είμαι άφωνος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν καινούργιο Άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Ο Λουντάκρις επίσης έγραψε: «Το ταπεινό σου πνεύμα γινόταν αισθητό από την αρχή, όπου κι αν ευλόγησες με την παρουσία σου. άφηνες πάντα το στίγμα σου, ήμασταν σαν αδέρφια και γεννηθήκαμε μόλις με μία ημέρα διαφορά. Τώρα θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές όλων. Ο θρύλος του @paulwalker legacy θα ζει για πάντα».
Άλλα μηνύματα είναι της Αλίσα Μιλάνο, η οποία δεν μπορεί καν να πιστέψει αυτό που ακούει: «Όχι, όχι, όχι, Αναπαύσου με τους Αγγέλους, Εσύ γλυκό αγόρι» και του Τζέιμς Φράνκο: «Πολλή αγάπη για τον Πολ Γουόκερ. Λυπήθηκα πολύ. Έδινε μεγάλη χαρά».

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme