Ελένη: Το sos των γιατρών για την υγεία της

Lagrend creme Lagrend creme
Ελένη: Το sos των γιατρών για την υγεία της

Το πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό αποκαλύπτει......
εβδομαδιαίο περιοδικό και μάλιστα τονίζει ότι οι γιατροί τής έχουν εκπέμψει... sos.
Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, το άγχος και το στρες επιβάρυναν την υγεία της και οι γιατροί τής ξεκαθάρισαν πώς πρέπει να το πάρει αλλιώς και να... αλλάξει τη ζωή της.
Η παρουσιάστρια σωστή επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια περνά ατελείωτες ώρες στο κανάλι για την προετοιμασία της εκπομπής, ενώ ως μάνα τριών παιδιών τρέχει όλη τη μέρα για να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το άγχος να προλάβει και το στρες της καθημερινότητας, καταπόνησαν τον οργανισμό της.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
Eidiseis me videos apo tin kathimerinotita kai to internet
 
Η ίδια, όπως λέει το περιοδικό, στην αρχή δεν έδωσε σημασία, όμως τα αποτελέσματα από κάποιες εξετάσεις που έκαναν, «χτύπησαν» το καμπανάκι. Οι γιατροί τής συνέστησαν να ρίξει τους ρυθμούς, να ξεκουραστεί, να αλλάξει τη διατροφή της και να βάλει τη γυμναστική στο πρόγραμμα της. Τις συμβουλές το Λενιώ τις ακολούθησε πιστά και ήδη έχει δει καλυτέρευση. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα μαζί με τον Ματέο και τα παιδιά της θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όπου θα περάσουν τις Γιορτές και θα ξεκουραστούν.
Δεν ξέρουμε, αν το παραπάνω δημοσίευμα ισχύει, πάντως η παρουσιάστρια έχουμε να πούμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχε τόσο ανεβασμένη διάθεση, που κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ούτε καν οι τηλεθεατές.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme