Ο γενναιόδωρος Δίας στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο! Ποιοι ευνοούνται!!

Lagrend creme Lagrend creme
Ο Δίας στον Καρκίνο θα παραμείνει μέχρι τις 15/7/2014 .....
Ο Δίας αντιπροσωπεύει την αρχή της επέκτασης σε ένα χάρτη. Αλλάζοντας φρουρά και φεύγοντας από τους Διδύμους μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει και μέχρι τις 15 Ιουλίου του 2014.
Ευνοούνται καταρχήν οι Καρκίνοι και μετά ακολουθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες. Βασικά όταν ο Δίας ευεργετεί έχει έναν ξεχωριστό τρόπο όπου μπορεί να βοηθήσει όλα τα ζώδια. Αλλά είναι σημαντικό μέσα από αυτή την δυναμικότητα και την δράση να αντιληφθούμε και εμείς πράγματα και να μην καθόμαστε αμέτοχοι και να περιμένουμε την εύνοια του πλανήτη.

Δηλαδή χρειάζεται να καθαρίσουμε τον εαυτό μας και την καρδιά μας για να βρεθεί πρόσφορο έδαφος και να πέσει ο σπόρος γιατί η ευκαιρία μπορεί να δοθεί αλλά αν το έδαφος το εσωτερικό δεν είναι έτοιμο δεν θα μπορέσει τίποτε να καρποφορήσει. Για αυτό το πιο σημαντικό είναι η συγχώρεση του εαυτού και των άλλων, η αισιόδοξη στάση μαζί με διάθεση φιλανθρωπίας και αγάπης. Κυρίως ο Δίας στον Καρκίνο έχει να κάνει με την οικογένεια σαν το κύτταρο ανάπτυξης για την σωστή ψυχική ανάπτυξη ενός ατόμου. Αποφύγετε τις υπερβολές και κυρίως σε φαγητό και συναισθηματικές εξάρσεις.

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζουν κάπως οι συνθήκες μέσα στο σπίτι σας και ίσως να νιώσετε την ανάγκη ότι πρέπει πάση θυσία να το νοικοκυρέψετε περισσότερο. Θα θέλατε πολύ να αλλάξετε τη ζωή σας βάζοντας κυρίως οι ελεύθεροι και μια πινελιά από οικογένεια ή από μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση μέσα στις σχέσεις σας. Σίγουρα θα βρεθούν άτομα δίπλα σας που θα σας προστατέψουν και θα παίξουν τον ρόλο της οικογένειας σας. Ένα ακίνητο που σας απασχολεί εδώ και καιρό μπορεί να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας γιατί μπορεί να γίνουν υπερεκτιμήσεις και λάθη από την πλευρά σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω σίγουρα θα μπει σε καλύτερη φάση και με έναν Ζυγό θα έχετε την διακαή επιθυμία να κάνετε οικογένεια. Μην πιέσετε όμως τις καταστάσεις γιατί θα είστε υπερβολικοί. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινάει μια πολύ ευεργετική περίοδος για σας. Και παρόλο που έχετε την πίεση του Κρόνου στον άξονά σας και σίγουρα έχει αλλάξει κάποιες συνήθειες σας και κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Τώρα θα σας δώσει μια ανάσα ανακούφισης και θα βρεθείτε μπροστά σε μια κατάσταση που σίγουρα θα νιώσετε ότι θα πάρετε πράγματα και κυρίως από τον τρόπο που θα επικοινωνείτε και όχι μόνο. Οι γνώσεις που μπορεί να προσθέσετε θα είναι κυρίως χρήσιμες για μια επέκταση επαγγελματική. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε εκπαιδευτικά θέματα, από τα θέματα συγγραφής ή επικοινωνίας. Θα έχετε μια τάση για να γίνετε πιο πνευματικοί και ανοικτοί στις συζητήσεις. Υψηλή διαίσθηση θα συνδυαστεί πολύ καλά με την λογική σας οπότε θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσω ενός ταξιδιού και ίσως αυτή η γνωριμία να καταλήξει σε γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη οικονομική τις οποίες για να μπορέσετε να τις βγάλετε εις πέρας θα χρειαστεί να βάλετε και τις συναισθηματικές σας κεραίες να δουλέψουν γιατί χωρίς αυτές θα είναι μόνο ιδέες χωρίς βίωμα και εμπειρία. Θεωρείστε για αυτό το διάστημα οικονομικά τυχεροί και αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο συνηγορεί τότε θα βγάλετε αρκετά χρήματα είτε από την πώληση ενός κληρονομικού ακινήτου που μπορεί να είναι κοντά στο νερό είτε από την αγοραπωλησία αντικειμένων ή ακινήτων είτε από εμπορικές συναλλαγές. Το καλό είναι ότι θα έχετε εσωτερική αισιοδοξία η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε σταθερό επίπεδο τις βλέψεις σας και να κάνετε κινήσεις. Προσέξετε μόνο την διατροφή σας και κυρίως τα ζυμαρικά και τα γλυκά. Η σχέση με Σκορπιό ή Αιγόκερω θα περάσει σε καλύτερη φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι και το νιώθετε ήδη γιατί έχει ξεκινήσει από μέσα σας μια εσωτερική αισιοδοξία και μερικοί καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει λόγος να είστε έτσι κυρίως με τα εξωτερικά γεγονότα αλλά εσείς κόντρα στο ρεύμα νιώθετε πολύ καλά. Αυτή είναι η ενέργεια του Δία πάνω σας γιατί τώρα θα γίνετε πιο ανοικτόμυαλοι, αεράτοι και αισιόδοξοι. Η μιζέρια στις συνθήκες της ζωής σας μπορεί να σταματήσει και να δείτε τα πράγματα με ένα μάτι πιο ανοικτό. Η ζωτική σας ενέργεια θα ανέβει σε πολύ καλά επίπεδα. Ίσως μέσα από αυτό να κάνετε υπερβολές στην διαχείριση τη σωματικής σας ενέργειας και κυρίως αν δουλεύετε με το κοινό. Το ευτύχημα είναι ότι θα γίνετε περισσότερο γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τον κόσμο γύρω σας. Και θα έχετε ανάγκη να δώσετε ένα κομμάτι από αυτά που παίρνετε και εσείς. Σίγουρα ο γάμος θα είναι μέσα στα σχέδιά σας. Χρειάζεται βέβαια να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές και αυτό θα το αντιληφθείτε μόνοι σας όταν βλέπετε ότι ξεφεύγετε από το μέσο όρο το δικό σας. Το βάρος σας επίσης θα χρειαστεί προσοχή.

ΛΕΩΝ
Θα αντιληφθείτε πιο εύκολα ότι έχετε μεγάλη προστασία σε όλα τα θέματα που σας αφορούν. Αν καλλιεργήσετε και παραπάνω τις πνευματικές σας ικανότητες ίσως να αντιληφθείτε πιο εύκολα έναν Φύλακα Άγγελο που μπορεί να έχετε δίπλα σας. Γενικά θα έχετε την διάθεση να είστε πιο φιλάνθρωποι και μπορεί, αν έχετε την δυνατότητα, να βοηθήσετε κρυφά άτομα της οικογενείας σας ή ακόμα και άλλους που θα έχουν ανάγκη. Θα σας παρουσιαστεί μια δουλειά από το πουθενά που ίσως σχετίζεται και με το εξωτερικό. Μπορεί να είστε περισσότερο εξαρτημένοι από τις αντιδράσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας και ίσως να έχετε ανάγκη την αποδοχή της οικογένειας σας. Η σχέση με έναν Αιγόκερω σίγουρα θα πάρει μια καλύτερη πορεία αν όμως μπορέσετε και αποδεχτείτε ο ένας στον άλλον κομμάτια που διαφωνείτε. Ο Ιχθύς θα είναι πιο κοντά σας αρκεί να κρατήσετε την προσωπική σας ταυτότητα στην σχέση σας. Να προσέξετε την τάση για καλοπέραση που μπορεί να έχετε γιατί ίσως να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση και δεν δουλέψετε για αυτήν. Επίσης χρειάζεται να έχετε καλύτερη συγχρονισμό με τον χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας που θα είστε πολύ προστατευμένοι αλλά και πιο εύκολα συντροφευμένοι. Κυρίως οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που τελικά σίγουρα θα καταλήξετε να είστε μαζί. Η διάθεση για οικογένεια θα είναι πιο έντονη και κυρίως θα νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική εσωτερική ασφάλεια. Φίλοι και γνωστοί θα βοηθήσουν σε αυτή σας την επέκταση. Μερικοί θα λειτουργήσουν σαν να είστε μέλη της οικογένειας τους και αυτό εσείς θα το εκτιμήσετε δεόντως. Ένα πρόσωπο που μπορεί να υπήρχε στην ζωή σας ίσως τώρα να ξαναμπεί με καλύτερες συνθήκες και ίσως να πάρετε από κοινού απόφαση να προχωρήσετε πιο σοβαρά. Ο Καρκίνος είναι σημαντική επιρροή στην ζωή σας αλλά και ο Αιγόκερως. Γενικά θα έχετε άνοιγμα σε φίλους και γνωστούς και όσοι έχετε ανοίγματα επαγγελματικά θα δείτε ότι θα πάτε πολύ καλύτερα από άλλες φορές.

ΖΥΓΟΣ
Κάνετε ανοίγματα τα οποία ακόμα δεν είστε έτοιμοι να τα κοστολογήσετε αλλά θα βρεθείτε να δουλεύετε είτε με την οικογένεια από κοινού είτε για μια δουλειά που θα έχει και χρειάζεται τον ρόλο της ασφάλειας και της προστασίας. Οι πιο τολμηροί θα κάνετε μεγάλα ανοίγματα και αν έχετε δυνατή υποδομή θα βοηθείται άμεσα. Αλλά χρειάζεται μαζί με την διάθεση της αισιοδοξίας που έχετε να είστε προσεκτικοί. Επειδή νιώθετε ένα μεγάλο βάρος ίσως να προσπαθήσετε να το αποτινάξετε από πάνω σας και τότε να δείτε ότι αντί να το λύσετε θα το πολλαπλασιάσετε, ιδιαίτερα όσοι έχετε οικογενειακά προβλήματα και δεν έχουν λυθεί ακόμα. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ σοβαρά γιατί σίγουρα θα υπάρχει πίεση από την πλευρά τους για αποκατάσταση μέσω γάμου ή για την δημιουργία παιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας με άνωθεν καθοδήγηση η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε πράγματα και καταστάσεις πιο εύκολα. Θα αναχαιτιστεί κατά κάποιο τρόπο η δύσκολη ενέργεια του Κρόνου που υπάρχει στο ζώδιο σας με την παρέμβαση του Δία και θα διοχετευτεί η ενέργεια σε μονοπάτια δημιουργικά. Είναι σημαντική για σας η ανώτατη εκπαίδευση και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό γιατί εκεί θα έχετε μια μεγάλη εύνοια. Τα ταξίδια σας μπορεί να αυξηθούν και η διάθεσή σας για ποιοτική αναβάθμιση στην ζωή σας θα είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της περιόδου. Μπορεί να είναι και μια πνευματική περίοδος για σας αφού θα σας ενδιαφέρει υπερβολικά η φιλοσοφία, η γνώση, και θα αυξηθεί η πίστη σας απέναντι στο αόρατο και το υπερβατικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε συνεργασίες οι οποίες για να σας αποδώσουν σίγουρα θα πρέπει να κάνετε ιδιαίτερες συμφωνίες ή ακόμα και περίεργους συνδυασμούς. Μπορεί μια κληρονομιά να αλλάξει ξαφνικά την ζωή σας ή η υπόθεση ενός ακινήτου που εμπλέκονται και άλλοι να σας βγάλει από το τέλμα το οικονομικό. Θα χρειαστεί να προσέξετε όταν θα πάτε να υπογράψετε συμβόλαιο συνεργασίας γιατί μπορεί από τον ενθουσιασμό σας να μην δείτε τα ψιλά γράμματα. Εδώ χρειάζεται να μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας και σίγουρα θα σας παρουσιαστούν εμπειρίες που θα το μάθετε. Επειδή θα γίνετε περισσότερο επινοητικοί και θα χειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας μπορεί να αποκτήσετε χρήματα μέσω ενός συνεταιρισμού. Προσέξτε μόνο να μην έχετε παράλογες επιθυμίες ή δυσκολίες σε σχέση με μια συμφωνία που μπορεί να γίνει. Γενικά κρατηθείτε σε λογικά επίπεδα γιατί μπορεί να ελκύσετε συνεταίρους που στο τέλος δεν θα συμφωνήσετε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ξεκινήσουν περισσότερες ευκαιρίες για να επεκταθείτε σε επίπεδο συνεργασίας ή εμπορικών συνεταιρισμών. Επίσης αρκετοί από εσάς θα καταλήξετε σε γάμο ή θα διορθώσετε μια κατάσταση που έχει ήδη δυσκολία. Η επιστροφή ενός ατόμου αν είναι να γίνει θα γίνει αυτή την περίοδο με τον Δία στον Καρκίνο. Γενικά θα ενισχυθείτε έναντι των άλλων αλλά θα έχετε και εσείς από μέσα σας αναπτύξει μια περισσότερο θετική στάση απέναντι σε όλους και σε όλα. Κυρίως η αγάπη προς την οικογένεια θα σας βοηθήσει να σταθείτε στο σωστό ύψος των περιστάσεων. Αποφύγετε βέβαια τις υπερβολές μέσω υπερεκτιμήσεων ατόμων και καταστάσεων. Γενικά θα πετύχετε πιο εύκολα σε νομικές υποθέσεις και αν θέλετε να λάβετε μέρος στα κοινά θα έχετε την εύνοια των άλλων. Είναι μια περίοδος που θα αναδειχτείτε με την βοήθεια των άλλων ή της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας σας και ίσως να έχετε και μια βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε περισσότερο τι σημαίνει προστασία του εαυτού σας αλλά και των γύρω σας σε επίπεδο ψυχικό και συναισθηματικό. Είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε σχέσεις περισσότερο προσωπικές και κοντινές γιατί σε αυτό δυσκολεύεστε και από εκεί χάνετε όλες τις ευκαιρίες για βαθιά σύνδεση με τους ανθρώπους και τα άτομα κυρίως που σας ενδιαφέρουν. Η οικογένεια σας μπορεί να γίνει το επίκεντρο των ασχολιών σας και ίσως να γνωρίσετε ένα ευαίσθητο Καρκίνο.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπαίνει μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα γίνετε πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες και κυρίως σε ερωτικό επίπεδο ή δημιουργικό. Πολλοί από εσάς θα θέλατε να κάνετε ένα παιδί ή να δημιουργήσετε μια σχέση που θα καταλήξει σε οικογένεια. Γενικά θα μπείτε σε μια περίοδο γονιμότητας και θα επιτραπούν όλα τα ρίσκα. Είναι σημαντικό να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το συναίσθημά σας θα διοχετευτεί πιο εύκολα προς όλους και όλα και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε καλύτερα. Γιατί θα είναι πιο εύκολο να διοχετεύσετε την ενέργεια σας. Επειδή θα έχετε τύχη στα οικονομικά αλλά και στα τυχερά παιχνίδια θα δείτε να γυρίζουμε πράγματα στην ζωή σας και να αναστρέφονται τα κακώς κείμενα. Χρειάζεται όμως να μην είστε τολμηροί όμως πάντα να πρυτανεύει και η λογική στις αποφάσεις σας. Ευνοούνται οι σχέσεις με Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Αιγόκερω.
astrology.gr

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme