ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕ'Ι'!!!!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Τα τελευταία δυο χρόνια η Lisa Marie Presley και ο άντρας της, κιθαρίστας, Michael Lockwood μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους ζουν στην Αγγλία. 

Προσπαθώντας να....

"τρέξουν" μακριά από τους παπαράτσι αγόρασαν ένα 13 εκατομυρίων δολαρίων αρχοντικό 90 στρεμμάτων στο Rotherfield το 2010, πολύ κοντά στο πρώην σπίτι του ιδρυτή της Σαηεντολογίας, αν και έχει εγκαταλείψει την εκκλησία, την οποία, όπως έχει πει η ίδια την βοήθησε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.
Η εργασία στην καντίνα "Mr Chippy", που ανήκει στους φίλους της Kim και ο Justin Scales, είναι η τελευταία απόδειξη ότι η ζωή στην αγγλική ύπαιθρο ταιριάζει στην κυνηγημένη από τα ταμπλόιντ, τραγουδίστρια.

Έχει με ενθουσιασμό ενταχθεί στις δραστηριότητες της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα για ένα τοπικό ξενώνα για παιδιά. Επίσης, δώρισε μια φωτογραφία του πατέρα της, που απέφερε περισσότερα από 11.000 δολάρια σε μια δημοπρασία για μια φιλανθρωπική οργάνωση που εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή ασθένειες.
"Έζησα στην ίδια γειτονιά για 17 χρόνια και δεν ήξερα κανένα γείτονα" είπε στο BBC Radio 2. Οι Άγγλοι γείτονές της είναι, λέει, πολύ καλύτεροι από τους εγωιστές Καλιφορνέζους. "Όταν μετακόμισα εδώ έπαιρνα σημειώσεις και λουλούδια.
Αυτό είναι που μου αρέσει. Είναι απλό, δεν έχει φλας, ήταν μια ποιότητα ζωής που χρειαζόμουν". Μην νομίσετε ότι δουλεύει στην καντίνα full time.
Οι φίλοι της λένε ότι της αρέσει να ανακατεύεται με τους ντόπιους και χαίρεται που δεν την αναγνωρίζουν.


× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme