ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ!!! (pics+VIDEO)

Lagrend creme Lagrend creme
Στη Λάρισα ζει...πλέον ο Κυριάκος Παπαχρόνης ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Δεκέμβριο του 2004, μετά από 21 χρόνια....
και 6 μήνες στις φυλακές.
Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχει αρραβωνιαστεί από το 2011 και σήμερα διατηρεί ακόμα και προφίλ στο Facebook! 

Ο πρώην έφεδρος ανθυπολοχαγός στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 είχε σπείρει τον τρόμο στο γυναικείο πληθυσμό της βόρειας Ελλάδας. 
 Ο «δράκος», όπως τον αποκαλούσαν, είχε ομολογήσει ότι είχε διαπράξει δύο δολοφονίες, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, βιασμούς, απόπειρες βιασμών και κακοποιήσεις, ενώ είχε ομολογήσει ακόμα και βομβιστικές επιθέσεις.
«Ζητώ από τη θεσπίζουσα πολιτεία από την κοινή γνώμη συγγνώμη από “μέσης ψυχής” για εκείνα τα απεχθή φορτία των ανομιών μου και υπόσχομαι στο εφεξής να διαβιώ “εν αγνεία και σεμνή πολιτεία…” και φυσικά “άμεμπτος εν παντί…”», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων όταν αποφυλακίστηκε.
O Κυριάκος Παπαχρόνης έχει 347 φίλους στο Facebook ενώ στο προφίλ του έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν ήταν πολύ νεότερος.


O Παπαχρόνης αρραβωνιάστηκε στις 18 Αυγούστου του 2011 με την Λίνα Τόλιου,η οποία και εκείνη έχει προφίλ στο Facebook και μάλιστα πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες.




30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ 
 Πριν από 30 χρόνια συγκλόνισε με τις πράξεις του την κοινή γνώμη, προκαλώντας ένα κύμα «εγκληματοφοβίας» στις γυναίκες της χώρας, που ένιωθαν εν δυνάμει θύματα του άγνωστου μέχρι τότε «δράκου».
 Στα δεκαεννέα του χρόνια, όντας έφεδρος αξιωματικός και υπηρετώντας στην 5η Μοίρα των ΛΟΚ στη Δράμα, ο νεαρός Παπαχρόνης ξεκινά τη «δράση» του, κινούμενος μεταξύ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης. Βιασμοί, ανατριχιαστικές δολοφονίες γυναικών, καθώς και βομβιστικές επιθέσεις σε αεροδρόμια θα του αποδώσουν το προσωνύμιο «Ο δράκος της Δράμας», με το σκοτάδι να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό του. 
 Ο Παπαχρόνης συλλαμβάνεται τελικά τον Δεκέμβριο του 1982 από την Ασφάλεια Δράμας και κατηγορείται για δύο βιασμούς, πέντε απόπειρες βιασμού, πέντε ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Καταδικάζεται δις εις θάνατον, η ποινή μετατρέπεται σε ισόβια και 23 χρόνια μετά είναι και πάλι ελεύθερος.Ο ίδιος ο δράστης είχε αποδώσει την εμμονή του με τη «θυματοποίηση» του γυναικείου φύλου όταν σε ηλικία 13 ετών επισκέφθηκε με τους φίλους του έναν οίκο ανοχής.
 Κατά τον ίδιο, η ιερόδουλη με την οποία ήρθε σε επαφή τού μίλησε ειρωνικά και προσέβαλε τον ανδρισμό του, με αποτέλεσμα να πληγεί σε τέτοιο σημείο ώστε να αποφασίσει να εκδικηθεί σκληρά το γυναικείο φύλο. 
 Κατά την απολογία του είχε παραδεχτεί μεταξύ άλλων ότι αν δεν τον έπιαναν, θα συνέχιζε την εγκληματική του δράση κατά των γυναικών, απέναντι στις οποίες, έτρεφε ιδιαίτερο μίσος το οποίο μετατρεπόταν σε ικανοποίηση κάθε φορά που τις χτυπούσε.
 «Θόλωνε το μυαλό μου. Ηθελα να χτυπήσω. Εφτανα στο μεγαλείο. Τη χτυπούσα, τελείωνε…». 
 ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
 Το συγκλονιστικότερο ωστόσο της υπόθεσης Παπαχρόνη είναι ότι παρ’ όλες τις πράξεις του, όσο βρισκόταν έγκλειστος στις φυλακές άρχισε να λαμβάνει ερωτικά γράμματα από γυναίκες που δήλωναν τρελά ερωτευμένες μαζί του εκφράζοντας κάθε είδους θαυμασμό στο πρόσωπό του.
 Γράμματα πάθους που ερμηνεύτηκαν από πολλούς ψυχολόγους ως αρρωστημένη εμμονή, ως σύνδρομο που πηγάζει από το μίσος που ενδόμυχα μπορεί να κρύβει μια γυναίκα απέναντι στο ίδιο της το φύλο. 
 Ωστόσο ο «δράκος της Δράμας» όχι μόνο συνέχισε να είναι ποθητός σε μια μερίδα του ασθενούς φύλου και μετά την αποφυλάκισή του, αλλά λίγο διάστημα αργότερα προχώρησε και εις… αρραβώνα με τη Λίνα Τόλιου, με την οποία είναι μέχρι σήμερα αρραβωνιασμένος.
φωτό: η αρραβωνιαστικιά του Κ. Παπαχρόνη στο "Μίλα"


"Σε αγαπώ!για πάντα δικιά σου!",γράφει η Λίνα Τόλιου στη φωτογραφία τους στο facebook.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme