ΠΑΟΛΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ 19 ΤΗΣ Ε Γ Κ Υ 0 ΚΑΙ Γ Y M Ν H ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Lagrend creme Lagrend creme
Η Πάολα φωτογραφίζεται έγκυ0ς στον 8ο μήνα, σαν Παναγία,....
στο εξώφυλλο περιοδικού.

Το περιοδικό που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», είχε για εξώφυλλο του, το πιο h0t όνομα της Θεσσαλονίκης εκείνη την περίοδο, την Πάολα Φωκά, στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της ζωής της.

 Η Πάολα ηδη μετρά κάποια χρόνια στο τραγούδι, είναι μόλις 19 ετών, έγκυ0ς, λίγους μήνες πρίν φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Εκείνη τη χρονιά ετοιμάζεται για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά αλλά ήδη στη Θεσσαλονίκη γίνεται κάθε βράδυ χαμός στο κέντρο που τραγουδά… ενώ είναι σε προχωρημένη εγκυμ0σύνη. «Θέλαμε ένα χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο και σκεφτόμασταν να φωτογραφίσουμε κάποια επώνυμη σαν Madonna (Παναγία).


Η Πάολα Φωκά λοιπόν, όπως την ξέραμε στη Θεσσαλονίκη ήταν η κοπέλα για την οποία παραμιλούσε όλη η πόλη και γινόταν απίστευτες καταστάσεις στο μαγαζί που τραγουδούσε.

Της το προτείναμε και δέχτηκε και μάλιστα ήταν και απίστευτα συνεργάσιμη και γλυκιά», δήλωσε ο Γιωργος Τούλας, διευθυντής τότε στο Sunday και εκδότης της Παράλλαξης.

Ο στιλίστας Άρης Γεωργιάδης και ο φωτογράφος Μάκης Παναγιώτου επιμελήθηκαν την φωτογράφηση που συζητήθηκε όσο λίγες εκείνη την εποχή. tvshow

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme