ΣΟΚ!!! Δείτε τις νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες του νεκρού δραπέτη Κόλα!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Νέες φωτογραφίες δόθηκαν...στη δημοσιότητα μία ημέρα μετά από την άγρια συμπλοκή έξω από τη Βροσίνα Θεσπρωτίας και τον θάνατο του....
επικεφαλής των δραπετών των φυλακών Τρικάλων Μάριον Κόλα. 

Όπως βλέπετε, αριστερά φαίνεται ο γεμιστήρας του Καλάσνικοφ και δεξιά το ραδιοφωνάκι που είχε για να ενημερώνεται. Ο Κόλα τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από άγρια συμπλοκή και ανταλλαγή περισσότερων από 100 σφαιρών με τους αστυνομικούς. 

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες, μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα και το κινητό τηλέφωνο του Κόλα, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες το αποσυναρμολογούσε.


Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του τραυματισμένου Ιλίρ Κούπα ο οποίος τράπηκε σε φυγή, όταν αστυνομικοί σκότωσαν μετά τη συμπλοκή το συνεργό του Μαριάν Κόλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κούπα, έχει βρει προσωρινά καταφύγιο σε δύσβατο σημείο, κρατώντας ένα καλάσνικοφ και σφαίρες. Στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένο το αλεξίσφαιρο γιλέκο του και ένα σάκο με τρόφιμα.




× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme