Γενναίος βρετανός τροχονόμος έκοψε κλήση στην Κλίντον !!!!!

Lagrend creme Lagrend creme
Αποφασισμένος να κάνει τη δουλειά του ήταν ο δημοτικός τροχονόμος του Λονδίνου....
που αψήφησε πέντε φρουρούς της Χίλαρι Κλίντον- οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του - και έκοψε κλήση 80 λιρών στη Μερσεντές της. Οι προϊστάμενοί του τον κάλυψαν πλήρως.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, του βρετανικού Τύπου, η κλήση δόθηκε την Παρασκευή ενώ η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, απηύθυνε ομιλία στο Chatham House, σε εκδήλωση κατά την οποία έλαβε βραβείο για τη συνεισφορά της στη διεθνή διπλωματία.
Έξω από το κτίριο διαδραματιζόταν η εξής σκηνή: Τροχονόμος είδε παράνομα παρκαρισμένη την Μερσεντές που την περίμενε και θέλησε να κόψει κλήση. Οισωματοφύλακές της κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του υψώνοντας τη φωνή, χειρονομώντας και δείχνοντάς τους τα σήματά τους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον "εντυπωσιάσουν".
Ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Ντάνιελ Αστέρ, ανέφερε ότι ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του. "Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ήταν παρκαρισμένη για 45 λεπτά στο σημείο χωρίς να πληρώσει. Είμαι βέβαιος ότι θα κατανοήσει ότι πρέπει να είμαστε δίκαιοι προς όλους, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση", τόνισε.

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme